Alle druiven die we gebruiken voor de Groot Parys wijnen zijn nu binnen. Een zucht van verlichting is dit ieder jaar. Want dat is toch waar je een heel jaar naar toe werkt en we weten uit ervaring hoeveel er fout kan gaan! Alleen de druiven voor de GP Chenin Blanc Moelleux moeten nu nog geoogst worden. Maar dat duurt nog een tijdje. We hebben daar namelijk druiven voor nodig met een minimale balling van 28. Normaal is dit tussen 21.5 en 23. Volgende week verder oogsten. Niet meer voor Groot Parys maar voor Boland kelder waar we aandeelhouder van zijn.
Friday, February 12, 2016
De derde week van de oogst
Alle druiven die we gebruiken voor de Groot Parys wijnen zijn nu binnen. Een zucht van verlichting is dit ieder jaar. Want dat is toch waar je een heel jaar naar toe werkt en we weten uit ervaring hoeveel er fout kan gaan! Alleen de druiven voor de GP Chenin Blanc Moelleux moeten nu nog geoogst worden. Maar dat duurt nog een tijdje. We hebben daar namelijk druiven voor nodig met een minimale balling van 28. Normaal is dit tussen 21.5 en 23. Volgende week verder oogsten. Niet meer voor Groot Parys maar voor Boland kelder waar we aandeelhouder van zijn.
Subscribe to:
Posts (Atom)